Ador

Ador tekee lainakilpailutuksesta isännöitsijälle vaivatonta

Parhaat taloyhtiöt tekevät hyviä sopimuksia. Ador tekee sopimisesta älykästä ja säästää taloyhtiöille heti selvää rahaa.

Maksaako isännöimäsi taloyhtiö lainastaan liikaa? Ador on tutkinut tuhansien taloyhtiöiden lainamarginaalit ja todennut, että yli puolet taloyhtiöiden lainoista on ylihinnoiteltuja. Taloyhtiöt voisivat saavuttaa merkittäviä säästöjä kilpailuttamalla lainansa. Kilpailutus jää kuitenkin usein tekemättä sen työläyden ja haasteellisuuden vuoksi. Perinteisesti kilpailutusprosessi on isännöitsijälle hidas ja vaivalloinen, kun useamman pankin kanssa tulee olla yhteydessä samanaikaisesti ja tarjousten vertailu on hankalaa. 

Siksi me muutimme tapaa tehdä taloyhtiöiden lainakilpailutusta. Näin isännöitsijä hyötyy Ador-lainakilpailutuksesta:

Tyytyväinen asiakas

Asiakastyytyväisyys kasvaa, kun voit avullamme proaktiivisesti ehdottaa asiakkaalle potentiaalisen lainan kilpailutusta. Tämä korostuu, kun lainakilpailutus tuo taloudellista hyötyä taloyhtiölle.

Vaivaton prosessi

Ador hoitaa kilpailutuksen isännöitsijän puolesta. Isännöitsijän tarvitsee vain esitellä lopputulos asiakkaalle ja allekirjoittaa dokumentit, eli työmäärä ei juuri kasva lainakilpailutuksen myötä. Näin isännöitsijä voi keskittyä taloyhtiön päivittäisten tehtävien hoitamiseen ja asiakaskokemuksen vahvistamiseen.

Ammattimaiset tulokset

Tulosten esittely asiakkaalle on helppoa ja vakuuttavaa. Teemme käyttöösi valmiit, ammattimaiset ja selkeät raportit tuloksista sekä selkeän suosituksen. Lainakilpailutuksen kautta syntyy myös erittäin hyvä yleiskatsaus taloyhtiön tilanteeseen. 

Asiakkaalle markkinoiden edullisin laina

Adorin avulla voi varmistua siitä, että asiakkaalla todella on markkinoiden edullisin laina. Tämä myös lisää asiakkaan luottamusta isännöitsijään.

Vahva asiantuntijuus ja tuki isännöitsijälle

Ador on läsnä koko prosessin ajan ja auttaa kaikissa mahdollisissa kysymyksissä lainakilpailutukseen liittyen – olemme isännöitsijän vahva kumppani ja tuki.

Laaja kilpailutus takaa tehokkaan tuloksen

Tyypillisesti taloyhtiölainat kilpailutetaan 1-3 pankissa. Ador-lainakilpailutus tehdään yhteistyössä seitsemän merkittävän suomalaisen pankkiryhmän kanssa. Laaja-alainen kilpailutus takaa asiakkaalle parhaan lopputuloksen.